Více času na podstatné

Pozvánka na webinář: Cirkulární odpadové hospodářství - Nebezpečné odpady

04.11.2020 18:22

Dne 11. listopadu 2020 pořádají odborníci z  www.Cyrkl.com - odpadového digitálního tržiště webinář na téma nebezpečných odpadů. Věnovat se budou tomu, jak se vlastně nebezpečné odpady kategorizují, kdo to může dělat a proč to je důležité. Proč zrovna tohle téma?

V posledním půl roce prošel tým Cyrklu řadu výrobních podniků, kde prostřednictvím Cirkulárních odpadových skenů optimalizoval nakládání s odpady - hledal úspory financí CO2 a možnosti, jak se posunout na hierarchii nakládání s odpady. Nebezpečné odpady jsou jednou ze zajímavých oblastí, které se vždycky pečlivě věnují. Stává se, že některé odpady nemusí být vůbec jako nebezpečné zařazeny. Typicky se to týká třeba odpadních obalů od nebezpečných látek. U jiných byla zase provedena oficiální procedura hodnocení nebezpečných vlastností odpadu, ačkoli být vůbec provedena nemusela. A některé nebezpečné odpady sice nebezpečnými zůstaly, ale našlo se pro ně mnohem zajímavější využití.

O tomto a mnohé dalším se s Vámi chtějí podělit na příštím webináři na téma Nebezpečné odpady. Webinář už mají nachystaný a těší se na Vás. Stačí se zdarma registrovat na následujícím odkazu: https://bit.ly/nebezpecne-odpady