Více času na podstatné

Pozvánka: Zdravotní rizika při odstraňování azbestu na FOR ARCH 2018

04.09.2018 12:50

Dne 22. září 2018 od 10:30 hod. v rámci mezinárodního veletrhu FOR ARCH 2018 pořádá Česká asociace pro odstranění azbestu, z.s. (ČAPOA) odborný seminář na téma „Zdravotní rizika azbestu a požadavky na řádné odstraňování azbestových materiálů".

Cílem odborného semináře je oslovení odborné i laické veřejnosti a prezentace základních informací o azbestu, jeho dřívějším využití a současném výskytu, nutnosti odstraňovat azbestovou zátěž v souladu s legislativou v zájmu ochrany zdraví. Chceme poskytnout možnost veřejnosti o těchto záležitostech diskutovat, neboť problematika azbestu kolem nás a související zdravotní rizika není v České republice dosud dostatečně diskutována.

Česká asociace pro odstranění azbestu, z. s., je profesionální asociace zabývající se komplexně oblastí azbestu s cílem zamezit negativním účinkům expozice respirabilními azbestovými vlákny na lidský organismus při částečném či celkovém odstraňování stavby, jak je požadováno legislativou České republiky i Evropské unie.

Na tomto linku se můžete registrovat na veletrh a po registraci vám bude zaslána čestná vstupenka, která umožní návštěvu semináře i celého veletrhu: https://forarch.cz/vystavovatel/voucher?v=09bb07acf47a49082cd6e65030912b7f