Více času na podstatné

Praxe podnikových ekologů – webinář zdarma od Cyrklu

17.08.2020 17:49

1.9.2020 od 9:00 proběhne online webinář určený pro podnikové ekology, který pořádá digitální odpadové tržiště Cyrkl a to zcela zdarma. Webinářem Vás provede Mgr. Vojtěch Pilnáček, bývalý vrchní ministerský rada Ministerstva životního prostředí, nyní odpadový expert senior. Přednášející se dlouhodobě věnuje tématu odpadů a obalů ať už na úrovní státní správy, v konkrétní podnikové praxi ale i na akademické půdě.

Na webináři se můžete těšit na tři hlavní okruhy, kde se dozvíte:

  • Jak ušetřit ve vašem podnikovém odpadovém hospodářství až 45 % současných nákladů.
  • O příkladech dobré praxe přímo z podniků, které vás mohou inspirovat.
  • A také, jak si udělat jednoduché a praktické vyhodnocení cirkularity vašeho odpadového hospodářství, které vám pomůže odhalit vaše slabiny.

Příkladem dobré praxe podnikové ekologie může být nadnárodní nábytkářská firma, která ušetřila přes 600 000 Kč během jednoho týdne díky prodeji odpadního materiálu z výroby, který by jinak zamířil ke spálení. 500 000 Kč by firmu stála likvidace odpadu, ale takto ji ještě navíc 100 000 Kč zaplatil recyklátor ze sousedního státu. Stačilo se ji jen rozhodnout, že bude věci dělat jinak, než je dělala doposud. A která firma by nechtěla v dnešní těžké době uspořit?

Během webináře budete moct také pokládat otázky, které vám přednášející zodpoví a pomůže vám tak s vašimi nejpalčivějšími problémy, se kterými se aktuálně potýkáte.

Na webinář se můžete registrovat zde: bit.ly/praxe-podnikovych-ekologu