Více času na podstatné

Druhý ročník národní konference PŘEDCHÁZENÍ VZNIKU ODPADŮ

14.11.2014 07:52

1. AVÍZO Na vysoce úspěšný první ročník konference k předcházení vzniku odpadů (ZDE najdete videozáznamy všech přednášek synchronizované s prezentacemi i následné diskuse) naváže druhý ročník, který se uskuteční v úterý a ve středu 6. a 7. října 2015 v Praze v Kongresovém centru ČVUT Masarykova kolej v Praze-Dejvicích v Thákurově ulici. Organizátorem bude opět České ekologické manažerské centrum a hlavními mediálními partnery odborný měsíčník ODPADOVÉ FÓRUM a internetový portál TRETIRUKA.CZ.

Jak jsme předem avizovali, konference bude dvoudenní, první den bude plenární jednání k otázkám, které zajímají všechny, druhý den se pak program rozdělí do dvou paralelních sekcí, jedné určené v první řadě zástupcům měst a obcí a státní správy, a druhé programově cílené především na podniky.

Dobu konání konference oznamujeme takto dlouho dopředu, aby si všichni zájemci o tuto problematiku (a že jich letos bylo přes 400) mohli již nyní ve svém kalendář zarezervovat termín 6. – 7. 10 2015. Veškeré informace budeme průběžně aktualizovat na www.predchazeniodpadu.cz.

 

Ondřej Procházka – programový garant konference