Více času na podstatné

Konference PŘEDCHÁZENÍ VZNIKU ODPADŮ obdržela záštitu předsedy vlády

08.07.2015 10:37

Jako symbol skutečnosti, že předcházení vzniku odpadů není záležitostí jen jednoho nebo dvou rezortů, poskytl záštitu konferenci PŘEDCHÁZENÍ VZNIKU ODPADŮ předseda vlády České republiky pan Bohuslav Sobotka.

Druhý ročník národní konference PŘEDCHÁZENÍ VZNIKU ODPADŮ se bude konat 6. – 7. 10. 2015 v Kongresovém centru ČVUT Masarykova kolej v Praze-Dejvicích. Pořadatelem je České ekologické manažerské centrum, mediálními partnery odborný měsíčník ODPADOVÉ FÓRUM a internetový portál TRETIRUKA.CZ.

Program konference se již začíná rýsovat, předběžný program plenární sekce (úterý 6. 10., 9 – 15 hod.) najdete ZDE. Program sekcí Předcházení vzniku komunálních odpadů a Předcházení vzniku podnikových odpadů (středa 7. 10., 9 – 15 hod.) se právě tvoří a je možné se do něj ještě přihlásit příspěvek (na mail: prochazka@cemc.cz) v délce do 20 minut.

Přihlásit k účasti je možné na oba dva dny i jen na jeden vybraný den a doporučujeme neotálet. Mimopražské zájemce upozorňujeme, že ubytování si zajišťuje každý sám. Jistou ubytovací kapacitu nabízí i sama Masarykova kolej (https://www.masarykovakolej.cz/)

 

Ondřej Procházka (prochazka@cemc.cz)– programový garant